MAGYAR ASZTRONAUTIKAI TÁRSASÁG


Székhely/levelezés: 1044 Budapest, Ipari park u. 10.
Tel: (30) 585-0867
Számlaszám: 10700024-49478701-51100005
Adószám: 19011084-1-41
iroda@mant.hu
utolsó frissítés: 2020.07.07
:: kezdőlap :: :: akadálymentesített :: :: english ::


 PARTNEREINK
 
  
 
  
 
  
 
  
 
  
 
  
 
  

Kirándulás Pécsre november 4-én (2017.10.12.)

A Budapestről induló buszos szakmai kirándulás célja a Zsolnay Negyed Planetáriumában A világűr felfedezése című műsor megtekintése.

Ezúton tisztelettel meghívjuk a Magyar Asztronautikai Társaság következő szakmai kirándulására, amelyet Pécsre, a Zsolnay Kulturális Negyedbe szervezünk. A kirándulás részvételi díja tartalmazza az oda- és visszautat bérelt autóbusszal és a belépőt a digitális planetáriumba. A MANT szervezésén kívül, fakultatívan megtekinthetőek a Varázsóra és az Interaktív varázstér is. Étkezés szintén önállóan a Zsolnay Negyedben megoldható.

Időpont: 2017. november 4.
Indulás: reggel 7 órakor a BME "R" épületének rakpart felőli parkolójából (Budapest, Műegyetem rakpart 7-9.), visszaérkezés kb. 20:30-kor, ugyanide.

A kirándulás részvételi díja:
- MANT-tagoknak 1.000 Ft,
- MANT-tagok családtagjainak 3.000 Ft,
- nem MANT-tagoknak 5.000 Ft. (Ha belépnek az egyesület tagságába a busz indulása előtt, akkor már a tagoknak megfelelő összeget fizetnek.)

Fizetni a buszon kell, készpénzben. Felhívjuk a jelentkezők figyelmét, hogy a kirándulásra való jelentkezés fizetési kötelezettséget jelent! Vagyis ha valaki jelentkezik, de nem jön el, utólag akkor is ki kell fizetnie a kirándulás díját.

Programok: Labor – Interaktív Varázstér (önköltséges, fakultatív), Planetárium (a részvételi díj tartalmazza), Varázsóra – fizikai kísérletek (önköltséges, fakultatív). A Labor – Interaktív Varázstér és a planetáriumi programok mellett újabb lehetőséggel bővült a Zsolnay Negyed ismeretterjesztő, természettudományos kínálata. A Varázsóra elnevezésű, látványos fizikai kísérletek során játékos formában bővíthetjük fizikai ismereteinket, találhatunk magyarázatot a bennünket körülvevő világ jelenségeire.

Kérjük, jelölje meg, mely programokon szeretne részt venni, hogy előre meg tudjuk rendelni a jegyeket, ne egyenként kelljen megvásárolni érkezéskor.

Jelentkezni ezen a linken található űrlap kitöltésével lehet.

A kirándulással kapcsolatos kérdésekre az iroda@mant.hu e-mail címen készséggel válaszolunk.